برای نمایش بهتر وب سایت از ورژن جدید مرورگر فایرفاکس یا گوگل کروم استفاده نمایید.

دانلود ورژن جدید فایرفاکس دانلود ورژن جدید کروم

مدیریت امور پشتیبانی و رفاهیResearch Vice-Chancellor

فهرست اصلی
تاریخ : چهارشنبه 27 دي 1391
کد 128

#انجام عمل جراحی واسکولر دکمپرسیون برای اولین بار در استان

انجام عمل جراحی واسکولر دکمپرسیون برای اولین بار در استان

انجام عمل جراحی واسکولر دکمپرسیون برای اولین بار در استان 


 برای اولین بار در استان عمل جراحی و اسکولر دکمپرسیون در مرکز آموزشی درمانی امام رضا (ع)تبریز توسط دکتر فیروز صالح پور(متخصص جراحی مغز و اعصاب و دیسک و ستون فقرات)با موفقیت تمام انجام گرفت.

به گزارش وب دا به نقل از روابط عمومی معاونت آموزشی دکتر فیروز صالحپور جراح اين بيمار طي گفتگویی اظهار داشت:بیمار خانم جوانی بود که دچار چشمک زدن های مکرر در چشم چپ و پلک چپ بود و سالها وی را آزار می داد بطوریکه مجبور بود از عینک تیره استفاده کند. وی افزود:بعد از تشخیص بیماری بنام همی فاسیال اسپاسم Hemi facial spasm  و نوع عمل میکروسکوپیک و بنام دکمپرسیون(رفع فشار)عروقی از کمپلکس عصب 7 و 8 بیمار جهت جراحی وانجام اقدامات بعدی بستری گردید.

وي در  ادامه خاطر نشان کرد:با توجه به اینکه عمل فوق بسیار مشکل و پر از مخاطره بوده،ولی بحمدالله با سلامتی و بدون عارضه جراحی انجام گرفته و بیمار با سلامتی کامل ترخیص شد.