يکشنبه 2 مهر 1396 - 03 محرم 1439
تاریخ : چهارشنبه 21 مرداد 1394     |     کد : 430
همایش مدیران پشتیبانی و امور رفاهی دانشگاههای علوم پزشکی منطقه دو کشور در مرکز مدیریت سلامت کشوری برگزار گردید: دکتر صالح حیدریان مدیر پشتیبانی دانشگاه علوم پزشکی بعنوان دبیر منطقه 2 دانشگاههای علوم پزشکی در خصوص اهمیت این همایش عنوان داشتند ....

همایش مدیران پشتیبانی و امور رفاهی دانشگاههای علوم پزشکی

منطقه دو کشور در مرکز مدیریت سلامت کشوری برگزار گردید:

دکتر صالح حیدریان مدیر پشتیبانی دانشگاه علوم پزشکی بعنوان دبیر منطقه 2 دانشگاههای علوم پزشکی در خصوص اهمیت این همایش عنوان داشتند:

در سطح وزارت بهداشت 3 منطقه با عضویت مدیران پشتیبانی دانشگاههای علوم پزشکی کشور، چالشهای مدنظر حوزه پشتیبانی را در این همایش بررسی و جهت تصمیم گیری نهایی به وزارت بهداشت و درمان ارائه می نمایند.

مدیران منطقه 2 کشور

دانشگاههای علوم پزشکی: اراک - اردبیل ارومیه ایران البرز بابل تبریز تهران خلخال زنجان ساوه شهید بهشتی قزوین قم کردستان کرمانشاه  گلستان گیلان مازندران مراغه  همدان در این همایش حضور داشتند.

چالش های ذیل در این همایش مورد بررسی قرار گرفت.

1-     عدم وجود اختیارات جهت انجام بهینه وظایف محوله مدیران امور پشتیبانی

2-     عدم تناسب حقوق ،مزایا و پاداش کارکنان حوزه مدیریت امور پشتیبانی

3-     عدم وجود الگوی واحد و شفاف  در انواع قراردادها در بین دانشگاههای علوم پزشکی

ضمناً مقرر شده مصوبات این همایش در همایش مدیران کل سراسر کشور در شهریور ماه نهایی و جهت اجرا عملیاتی گردد.

نوشته شده در   چهارشنبه 21 مرداد 1394  ساعت  09:32   توسط   مهدی رشتبران
ویرایش شده در سه شنبه 16 آذر 1395 ساعت 07:55 توسط مهدی محمدیان